\

blog background

Thursday, 6 June 2013

homesick ?!




hallu uolls~

kita bertemu kembali setelah..

setelah ape ek ?

den pon tak tau lah, pandai2 lah sambung sendiri.

^___^

well,,,, HOMESICK ??

wazzaaaaa..

sejak bile hang pandai homesick ni farah ?

well,, biaselah anak umi.

bile mengadu homesick kat umi, umi tanye balik ;

'ngapenye? sebelom ni dok hostel ok je'

ok. memang sebelom ni den dok hostel.

tapi jarak dari pekan ke kuantan tu berapelah sangat kilometer die kan ?

dalam 30 minit dengan speed abah bawak kereta, sekejap je dah sampai.

ni kalau jarak dari changlun,kedah nak ke kuantan ?

mahu setengah hari tu dah konpem2 habiskan mase dalam kereta je.

berape ratus ribu kilometer tu den tak nak amik kire la.

waaaaaa~  :'(

seminggu orentasi kat sini, seminggu jugak lah aku nangis.

manje ?

lantak pi la orang nak kata ape.

tapi sekarang dah ok lah sikit.

sepupu den pon same study kat sini.

takdelah rase sangat lonely sorang2 terdampar kat changlun ni.

hoho..

ehem, lagi mau story ape ek ?

takde dah kot.

woott woott~

menghitung hari nak balik rumah.

bile ?

tunggu raye jela.

sadis betol.

sobs sobs~

btw, wish me luck ek belajar kat tempat orang ni.

*still dalam proses membiasekan diri dengan tempat baru*

ok uolls~

till then,,


BYE BYE

p/s : miss my family and friends damn much !  :-*






1 comment: