\

blog background

Saturday, 6 April 2013

nak pergi mana ?




well holla there..   :D

ecececeh.

happy semacam je kau ek ?

happy kebendenye ?

aku dah pening dok pikiaq nak further study kos ape.

so,cita-cita kau ape mek farah oii ?

saya nak jadi arkitek yang berjaya.
*jawapan skema*

ok ok.
seriously, deep in my heart..

aku minat gilos dengan arkitek.

tapi...

'kos arkitek ni banyak keje kak..'

'maklong dengar ade sampai student tido kat studio sebab nak siapkan assignment'

'duk tido kat studio campur laki pompuan ni..umi tak berkenan lah'

'susah nak dapat keje nanti'

kbye.

terlalu banyak kondemmer yang bersuare tatkala diriku menyatakan hajat ingin mengambil kos seni bina ni.

dan effectnye...

dum dum dum dum..
*bunyi drum*

aku terase begitu down untuk teroskan cita cita aku.

dan dalam borang upu, just tiga U je yang aku apply untuk kos seni bina ni.

lagi 5 pilihan tu, macam2 jenis kos aku amik.

insyaAllah yang peluang pekerjaannye ok nanti.

huhh.

pening betol nak tentukan mase depan ni.

sampai abang aku marah sebab tak stay minat dengan cita-cita aku.

takdelah marah mane, just macam tak suka jela.

ok, kekadang rase stress jugak lah.

rase malas nak isi upu.

sebab tak tau nak pilih kos ape.

sampai muke aku pon makin terok jadinye..

disebabkan hormon tersangatlah tak stabil.

-________-

btw, congrates lah kepada mana2 batch 0812 yang dapat all A's.

result aku ?

ehem.

alhamdulillah la semua credit.

wahahaha.

kbye.

dah tak tau nak mengarot ape.

kesian...

eh eh, silap.

sekian..


BYE BYE