\

blog background

Monday, 25 February 2013

tomorrow...ngee~ ^_^




hye peeps~

tomorrow ?

ade ape dengan esok ?

tomorrow, and tomorrow, and tomorrow..
creeps in this petty pace from day to day..
to the last syllable of recorded time..
and all our yesterdays have lighted fools..
the way to dusty death !
*kejadah pulak tetiba keluar life's brief candle punye poem*

ok ok. melawak je sebenornye.

^_^

tak lawak ?

ikot I la, blog I kan kan kan ?

ehem ehem. testing testing.

so, esok 26/2 kan ?

the meaning is braces mod off !

gua tak pakai gigi besi da yaww~

no more colourful gigi macam ni

but still aku kena pakai the 'retainer' yang akan diambil kat klinik pada 27/2.


hahahahahaha...

retainer tu benda alah ape korang tanye ?

this is the retainer

apa pasal mau pakai ?

supaya gigiku yang dah cantik ni tak kembali jarang seperti dulu.

weeeee~

but, doc cakap i have to wear this retainer for the rest of my life..
i'll be with you..
*terkeluar lagu maher zain*

ye tuan2 and puan2.

ingin saya bold, caps lock and underline disini..

FOR THE REST OF MY LIFE !!!

if not, gigiku kembali jarang and membazir je pakai braces 2 tahun lebih tau uolls~

nasib baik la retainer tu boleh cabot sendiri.

so, kalau nak makan memang akanku cabot la retainer tu.

menyemak je dalam mulut.

Grrrrrrr...

so..

so..

and 

soooo...

that's all untuk entry pasal 'tomorrow' ni.

till then,,,


BYE BYE

4 comments:

  1. waaaaaaaa..gigi besi !! love it..haha <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau diri sendiri pakai, u'll say, 'i hate it'

      hahaha. kidding~

      Delete
  2. farah. hahaha.. mana button follow? -,.-'

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha. ntah la. tak boleh nak letak, follow manually je la. add sendiri.

      hehe. sory menyusahkan ^_^

      Delete