\

blog background

Tuesday, 19 February 2013

nak cantikk ??





holla there ;)

sihatkah anda semua ?

sihat ?

ohh.bagus sekali.

hope semua my readers in the pink la eh.

pink?

yeah. uolls kan pinky yaww~

hahaha.

ok.

just kidding.

so, kita teroskan dengan tittle entry kali ni.

NAK CANTIKK ?

senang je sebenar nyerrr.

macam dalam gambar ni...


comel tak ? comel tak ?

tapi siapa2 gigi yang tak berape nak molek tu cover sikit eh.

hehehe.

kidding.
*hope takde yang terase*

ehem ehem..

but the problem is..

sekarang ni susah nak tengok orang senyum.

kan ? kan ?

padahal boleh dapat rewards from God free free je.

pernah dengar quotes about it tak ?

'SMILE IS SADAQAH'

well..ni nak share sikit the abundance of smiling :

1. Senyum menyebabkan kita kelihatan lebih cantik atau handsome! Betul tak?
2. Senyum mampu mengubah 'mood' kita kepada yang lebih positif dan bertenaga.
3. Senyum mengurang atau menghilangkan tekanan atau stress. Anda pernah cuba?
4. Senyum memantapkan sistem imunisasi badan kita. Maka badan kita akan lebih tahan terhadap penyakit.
5. Senyum menyebabkan anda kelihatan lebih muda! :D
so, the moral of the entry..
senyum senyum lah selalu !
^_^
till then,,

BYE BYE



5 comments:

  1. Adik farah kat mana taroh butang follow..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
    2. click on 'join this site'. ade x?

      Delete
  2. http://misteriomuchacha.blogspot.com/2013/02/topap-giveaway.html

    Akak tag adik..jom join segmen nie...:)

    ReplyDelete